top of page

Han är Hammarbys nya drömvärvning

Kanske en clickbait-rubrik, men den är befogad i detta fall. För i dag är jag väldigt glad, både för en vän och för Hammarbys skull. Efter sommarsemestern kliver nämligen min nära vän och bänkgranne Peter Holmberg in som ny marknads- och kommunikationschef för Hammarby och jag kan inte tänka mig en mer lämpad person för uppdraget.

När jag den 22 januari såg platsannonsen tipsade jag omedelbart Peter (och en till vän som jag tänkte skulle passa) om att söka tjänsten och han svarade "Haha, du är inte den förste som tipsat. Funderar på det faktiskt." Nu står vi här, ganska exakt ett halvår senare, och Hammarbys nye marknadschef heter Peter Holmberg. Stort grattis till Peter, men framförallt ett enormt stort grattis till Hammarby! Som vän är Peter personen man alltid kan lita på. Han håller sina löften, han är den som styr upp grejer (allt från bokning av säsongsplåtar till att se till att boka bord), han har ett stort hjärta och han är nästan löjligt strukturerad.

Delar av mitt Bajengäng: Från vänster: Jonas, Peter, jag och Esko. Han är dessutom oerhört ambitiös när det gäller jobbet och att han har ett imponerande cv. När jag behöver feedback på grejer hör Peter alltid till dem jag hör av mig till. Extra plus såklart att han är en stor Bajensupporter. Vi har firat mängder med segrar ihop, men också knatat tillsammans över Skanstullsbron efter en lång rad av förluster. När jag ser pessimistiskt på framtiden är Peter där och hittar alltid något positivt och ser möjligheter. Eller för att fatta det kort, Peter är en riktigt, riktigt fin vän som jag är tacksam över att ha i mitt liv.

Bonusinfo: * Peters fyraårige son lirar själv i Hammarby och har superkoll. Han kan spelarna, han kan rabbla gamla resultat och han vet exakt vilka tröjor alla klubbar spelar i. Visa honom en laglogga och han vet direkt vilken klubb det är. Ett av hans största intressen är att bläddra i matchprogrammets årsböcker. * Han älskar bira och hatar tomater, men käkar i övrigt all sin mat från växtriket. * Han är musiknörd och listar några gånger per år, tillsammans med en grupp nördar, årets bästa album från olika år. * Han syns flera gånger i bilderna i eftertexten till Vi ä bäst ändå (1:19:37, 1:20:13, 1:20:42 och 1:21:51).

1 555 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page