top of page

Jag har väntat så länge på just denna dag!

Efter tre timmars köande lyckades jag missa min tiominuters-slot med minsta möjliga marginal och fick börja om i biljettkön till matchen mot Halmstad. Trots det fick jag till slut en plåt och på söndag är det dags att för första gången sedan 24 februari 2020 se Bajen live igen. Det är första gången sen barndomen som jag fått vänta så länge på just denna dag. Visst, man får inte stå med polarna. Och visst, jag fick en skitplats. Men jag ska få se Hammarbys herrar spela fotboll igen, och det känns så jävla stort. Det kommer bli otroligt mäktigt att ta ton till Kenta igen, dessutom kommer låttexten kännas extra stark efter denna oerhört långa väntan.

"Jag har väntat så länge på just den här dan Och det är skönt att den äntligen kommer Väntat så länge på just den här dan Den ger lust när den kommer

Jag ser måsarnas flykt Jag ser solglittrets dans Jag ser framåt mot härliga tider Jag ser kvinnornas steg Jag ser ögonens glans Jag har tron på mig själv på min sida"

Tron på mig själv på min sida har jag också i vårt filmprojekt. Vi har fångat några riktiga guldscener som jag helst skulle vilja dela med mig av till er redan nu, men ni får hålla er till tåls och vänta så länge på just den dag när filmen har premiär. Som regissör känner jag en stor tacksamhet över att få jobba ihop med så många skickliga och vansinnigt kompetenta medarbetare. Vi alla fortsätter slita på helt ideellt, men i veckan fick vi en riktig bonus när vårt produktionsbolag Lucky Dogs gick in med en del pengar så att vi kunde få loss den teknik vi saknade. Vi är otroligt glada över att de tror på oss och vågar backa upp oss trots att vi inte vet om vi får stöd ännu. Ni som läser det här får gärna gilla Lucky Dogs på Facebook och visa att ni också tror på det här projektet.

Till hösten hoppas vi på att, som tidigare nämnt, få stöd till det fortsatta arbetet med filmen, men fram tills dess får vi fortsätta hålla i våra slantar och fortsätta jobba ideellt. Därför är vi såklart otroligt tacksamma över det stöd vi fortsatt får in och om ni har möjlighet att stötta oss med ett mindre månadsstöd är det otroligt värdefullt. Det absolut bästa sättet är genom att stötta oss med minst 50 kronor i månaden och få en garanterad plats på biopremiären (så långt "lagret" räcker). Det gör ni här! Nu krossar vi både Vittsjö och Halmstad i helgen! Forza - och ses på läktarna!

444 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page