top of page

Sagan om råna och att bestiga Mount Everest på skidor

En veckas karantän går mot sitt slut. Jag åkte på skiten i torsdags kväll och har varit rätt rejält sänkt. I stunder när det var en utmaning att hämta ett glas vatten kändes tanken på att ta Gröna Linjen i mål lika rimlig som att bestiga Mount Everest på skidor. Men nu börjar krafterna långsamt komma tillbaka.

Jag kan ju uppenbarligen ro ett blogginlägg i hamn i alla fall. Eller ja, vi får väl se, men det är en början i alla fall. Det blir fortsatt vila något dygn till, men sen åker skidorna på.


Runt jul var alla vi som jobbar med Gröna Linjen helt ärligt rätt slutkörda. Vi var få som gjorde sinnessjukt mycket. För det var ju inte bara filmen. Halsduken blev en tornado som drog in. Plötsligt skulle ALLA ha en. Vi trodde vi var optimistiska när vi hoppades på att fem stationer skulle gå till tryck. Istället gick det snudd på i tunnelbanans hastighet och så här långt har det blivit 16 plus Söderort och Bajenland. Totalt har vi sålt en bit över 1 000 halsdukar och vi räknar med ännu fler under våren (och kanske fler stationer, det går fortfarande att förboka här). Men det blev lite kaos och vi fick slita långa helgdagar och sena nätter för att få ihop allt.

Men efter den holmgången beslutade vi oss för att skapa mer struktur i det vi gör. Visst är vi en gräsrotsrörelse, men vi vill ju samtidigt skapa något där vi parallellt kan jobba med flera saker utan att någon annan del tar skada. Därför håller vi på att se över hur vi organiserar oss och hur vi ska arbeta under 2022. Vi vill vara transparenta med er som följer och stöttar oss, så därför kan jag avslöja för er som läser bloggen att Gröna Linjen går i Supportrarnas Matchprograms fotspår och inom kort blir en ideell förening. Vi drog också igång en egen silly season inför 2022 och jag kan nu berätta att vi värvat in lite nya ideella krafter där vi sett att vi har ett behov av förstärkning. Just nu jagar vi i första hand en skicklig bokredaktör och en ljudtekniker innan vi stänger fönstret. Läs mer om det här!


Det blev en kort blogg den här gången, för nu känner jag att jag måste återgå i viloläge. Forza 2022!

Till sist: Ligger du också sjuk? Här kommer min topp tio-lista på serier och filmer du borde se från sjuksängen.

  1. After Life - serie på Netflix.

  2. Our Planet - serie på Netflix.

  3. Parasit - film på SVT Play.

  4. Barbara - film på SVT Play.

  5. Einár 2002-2021 - dokumentär på SVT Play.

  6. Gagarine - film på Draken Film.

  7. Gunda - dokumentär på Draken Film.

  8. Ivanas liv - 5 barn på 7 kvadrat - dokumentär på SVT Play.

  9. Pojken i randig pyjamas - film på Netflix.

  10. The House - film på Netflix.188 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page