top of page
Gröna_Linjen_Stipendiet_SoMe.jpg

Gröna Linjen startar stipendium – var med och ge Bajenkärlek

Som många av er vet har vi i Gröna Linjen stöttat särskilt utsatta grupper i form av utdelning av julklappar och annat. Vi vill nu fortsätta detta arbete och instiftar därför Gröna Linjen-stipendiet, som ska delas ut årligen till en organisation, förening eller privatpersoner som gör en stor ideell insats för att hjälpa människor i en utsatt position. Vi återkommer med mer detaljer kring detta.


Vi kommer även fortsätta med vårt eget arbete för dessa grupper och att skapa inkludering i den grönvita gemenskapen, då inkludering är ett av filmen och bokens ledord. Därför kommer allt stöd som kommer in via Patreon från 1 mars 2023 att fördelas enligt följande:

De första 4 000 kronorna går till lokalhyra och förbrukningsmaterial. Alla pengar som kommer in efter det går till vårt sociala arbete, stipendiet och arbetet med filmen och boken.

Vill du själv stötta detta och bli månadsgivare? Månadsgivarna är uppdelade i tre kategorier (50, 100 och 200 i månaden) och för varje ny kategori aktiveras även premier till dig som givare.
Skänker du 200 kronor i månaden får du dessutom en exklusiv Stig-Helmer-Bajen-kopp, som inte går att köpa någonstans.

Vill du enbart skänka till stipendiet? Swisha då valfritt belopp till 123 015 89 31 och märk betalningen med ”stipendiet”. De pengarna går oavkortat till stipendiet.


 

bottom of page