top of page
IMG_0868.HEIC

GRÖNA LINJENS SOCIALA ARBETE

Ur Föreningen Gröna Linjens stadgar: Föreningen vänder sig till människor i alla åldrar, oavsett bakgrund. Föreningen ska aktivt arbeta för att motverka all form av diskriminering och arbeta med inkludering, till exempel genom socialt arbete.

Föreningen Gröna Linjen jobbar inte bara för att ge ut en film och en bok, vi jobbar också med inkludering av särskilt utsatta grupper. Så här långt har det skett i form av utdelning av julklappar till hemlösa personer samt till personer som på andra sätt genomgår svåra tider.2023 instiftade vi även Gröna Linjen-stipendiet, ett stipendium som ska delas ut årligen till en organisation, förening eller privatpersoner som gör en stor ideell insats för att hjälpa människor i en utsatt position i Stockholm. Mer om det kan du läsa här.

IMG_8087.jpg

Vi arbetar löpande med att utveckla vårt sociala arbete, men ibland saknas det tid och resurser. Vill du vara med och ta vårt sociala arbete framåt? Mejla då en ansökan till gronalinjen@mammutkultur.se och skriv "Socialt arbete" i ämnesraden. Skriv en kort presentation av dig själv och gärna ungefär hur mycket tid du skulle kunna tänka dig att lägga i volontärt arbete.
 

Är du företagare och vill stötta vårt sociala arbete, ekonomiskt eller med arbetskraft, hör av dig till gronalinjen@mammutkultur.se.

Privatpersoner som vill stötta ekonomiskt kan swisha till 123 015 89 31. Märk swishen med "Socialt arbete".

  

bottom of page