top of page

... och ingenting kan stoppa oss!


Juni blev juli och värmen över Bajenland vägrar ge vika. För oss i filmteamet väntar snart lite ledighet, bortsett för fotograf Anders som ska iväg ett par månader och filma Robinson. Men först har vi en sista vecka av inspelning innan vi pausar i tre veckor. Åtminstone själva filmandet. För mig blir det en hel del analys av det material vi har fått och att hitta förbättringsmöjligheter för framtida inspelningar. På många sätt påminner en filminspelning om en fotbollsklubbs arbete. Det är långsiktigt, det innehåller mycket analys och planering, vi behöver en tydlig idé och vi måste leverera vid ett 30-tal tillfällen. Inspelningarna är våra matcher och då måste allt sitta. Det är ett lagspel och för att vi över tid ska nå vårt mål måste vi prestera bra hela vägen, och ibland får folk hoppa in på positioner de inte är vana att agera på. Fotot och ljudet måste fungera för att vi ska få till klippningen på samma sätt som både försvarsspel och anfallsspel måste sitta för att SM-guldet ska till Söder.


Vi har en styrelse (filmbolaget) att leverera till och vi behöver värva in bästa tänkbara person för varje position, inklusive karaktärerna som filmas. De enda stora skillnaderna är väl att vårt löpande arbete inte sker inför publik, utan vår publik kommer när vi är i hamn, och att vi inte får några feta lönecheckar. Ja, faktiskt inte ett korvöre ännu så länge eftersom vi har valt att använda pengarna ni har stöttat oss med för att skapa de bästa förutsättningarna för vårt arbete. Piloten är vår försäsong och där tycker jag att vi har börjat sätta ett vägvinnande spel och har en stor tro på att ingenting kan stoppa oss.


---


I morgon lirar Bajen mot Degerfors och jag är överlycklig över att ha fått tag i en plåt även till denna match, även om det är lite oroväckande att biljetterna inte har tagit slut så att vi som gick senast kan gå igen.


GRÖNA, VITA OSLAGBARA!

TRE POÄNG OCH LÄKTARKROSS!

SM-GULDET SKA TILL SÖDER!

OCH INGENTING KAN STOPPA OSS!

715 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page