top of page

TACK LARS!!!

Uppdaterat: 26 feb. 2021


🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

HÅLL I ER NU! VĂ„r hjĂ€lte Lars Spreitz, som igĂ„r skĂ€nkte 5 000 kronor, gick ikvĂ€ll in med pengar hela vĂ€gen upp till mĂ„let pĂ„ 60 000 kronor!!! Totalt har Lars nu stöttat projektet med 20 438 kronor!!!

Vi ville sÄklart dubbelkolla med Lars sÄ att han verkligen menade att skÀnka sÄ mycket och om han var sÀker, varpÄ han svarade:

”Har aldrig varit säkrare på något annat! Jag älskar Hammarby och det är också för att hedra minnet av min fru som gick bort i Cancer 20190405 samt min son som är det största Bajenfanet jag känner. Gör den bästa filmen du kan och fyll den med kärleken och värmen som vi alla känner för denna underbara klubben 💚 det är tack nog 😊” Vi kommer Ă€ndĂ„ försöka hitta fler sĂ€tt att tacka dig, men redan nu kan vi lova dig att Ă€ven om du mot förmodan inte vinner Stöttarligan (som du nu leder överlĂ€gset) sĂ„ kommer vi skĂ€nka dig minst tio biljetter till premiĂ€ren. Det Ă€r ett litet första tack frĂ„n oss. 🙏 x 20 438! Det vore ju fint om vi kunde fĂ„ ihop lika mĂ„nga gillamarkeringar pĂ„ detta inlĂ€gg som tack!

Kampanjen och Stöttarligan fortsÀtter fram till 10 april sÄ att alla som vill kan stötta oss, men nu kan vi lova er att det blir en film!

ETT STORT TACK TILL LARS och givetvis Ă€ven till er andra som har stöttat oss sĂ„ hĂ€r lĂ„ngt! Varje slant ger oss bĂ€ttre förutsĂ€ttningar! 💚💚💚

Hylla Lars och alla andra i kommentarerna och dela gÀrna detta till alla ni kÀnner! Edit: Som tack till Lars kommer vi att bjuda Lars och hans son pÄ en middag med Kennedy Bakircioglu, som har tackat ja! Han kommer Àven fÄ minst tio biljetter till filmpremiÀren.66 visningar0 kommentarer

Senaste inlÀgg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page