TACK LARS!!!

Uppdaterat: 26 feb. 2021


🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉

HÅLL I ER NU! Vår hjälte Lars Spreitz, som igår skänkte 5 000 kronor, gick ikväll in med pengar hela vägen upp till målet på 60 000 kronor!!! Totalt har Lars nu stöttat projektet med 20 438 kronor!!!

Vi ville såklart dubbelkolla med Lars så att han verkligen menade att skänka så mycket och om han var säker, varpå han svarade:

”Har aldrig varit säkrare på något annat! Jag älskar Hammarby och det är också för att hedra minnet av min fru som gick bort i Cancer 20190405 samt min son som är det största Bajenfanet jag känner. Gör den bästa filmen du kan och fyll den med kärleken och värmen som vi alla känner för denna underbara klubben 💚 det är tack nog 😊” Vi kommer ändå försöka hitta fler sätt att tacka dig, men redan nu kan vi lova dig att även om du mot förmodan inte vinner Stöttarligan (som du nu leder överlägset) så kommer vi skänka dig minst tio biljetter till premiären. Det är ett litet första tack från oss. 🙏 x 20 438! Det vore ju fint om vi kunde få ihop lika många gillamarkeringar på detta inlägg som tack!

Kampanjen och Stöttarligan fortsätter fram till 10 april så att alla som vill kan stötta oss, men nu kan vi lova er att det blir en film!

ETT STORT TACK TILL LARS och givetvis även till er andra som har stöttat oss så här långt! Varje slant ger oss bättre förutsättningar! 💚💚💚

Hylla Lars och alla andra i kommentarerna och dela gärna detta till alla ni känner! Edit: Som tack till Lars kommer vi att bjuda Lars och hans son på en middag med Kennedy Bakircioglu, som har tackat ja! Han kommer även få minst tio biljetter till filmpremiären.26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla