top of page

Vi har aldrig vunnit cupen!

I tio dagar har vi kunnat titulera hos som cupmästare och det har verkligen märkts på gatan i möten med systrar och bröder. Det finns en enorm stolthet, glädje och lättnad i Bajenland att vi återigen har fått visa att vi faktiskt kan vinna. Det händer inte ofta, men det är möjligt och att vi gjort det gör att vi kan kliva in i hösten med ett helt annat självförtroende. Vi har vunnit cupen! Hammarby är svenska cupmästare och jag får nästan lust att göra som vår fotograf Anders har gjort, tatuera in "Hammarby SM-guld 2021". "Det går ju alltid att stryka över SM och ersätta med cup, om vi inte vinner allsvenskan alltså", som Anders motiverade sin tatuering. Jag vill också rikta ett stort tack till er som skickat in era videos från cupvinsten. En hel del fantastiskt material, som ni förhoppningsvis kommer att få se i den färdiga filmen.

På tal om filmen, vi är nu igång med filmandet till piloten som vi hoppas ska ge oss det ekonomiska stöd vi behöver. Så här långt har vi börjat filma tre karaktärer och nästa vecka börjar vi filma minst en till, och bara av det lilla vi har gjort på två veckor kan jag nästan redan nu lova att det här kommer bli riktigt riktigt bra. För mig är det en dröm som går i uppfyllelse med detta projekt. Supportrarna är verkligen själva kärnan i klubben och att få möta den brokiga samling människor vi har börjat filma och som tillsammans är hjärtat av Hammarby är en ynnest.

 

Vi har vunnit cupen!

 

I måndags hade vi äran att få support, stöd och tips från två av landets bästa dokumentärfilmare i mina ögon, Ellen Fiske (guldbaggenominerad för Scheme Birds) och Emelie Jönsson (regissör till hyllade Sivandivan). Det gav oss inte bara en bekräftelse att vi är på rätt väg, utan även väldigt många värdefulla tips som vi tar med oss i det fortsatta filmandet. Under sommaren kommer det krävas hårt arbete från oss i filmteamet, men med den kunskap och kompetens som finns i vårt gäng känner jag mig helt trygg med att vi kommer att leverera. De pengar vi har fått in via ert ekonomiska stöd har framförallt gett oss möjligheten att kunna uppgradera vår utrustning, medan själva filmarbetet ännu så länge till största delen görs helt ideellt. Givetvis hoppas vi kunna få stöd så att vi med tiden även kan ersätta alla som jobbar med filmen, eftersom det även skulle ge oss möjligheten att filma under alla dygnets timmar. Nu är vi begränsade av att vi alla måste

jobba med annat för att gå runt.

Om du som läser det här gillar det vi gör och längtar efter att se filmen får du gärna stötta oss med en slant. Vill du ge ett löpande stöd på till exempel en 50-lapp i månaden kan du enkelt göra det här! Vill du istället swisha ett belopp gör du det till 070-641 99 15 eller genom att scanna rutan till höger.

Vi är otroligt tacksamma för allt stöd vi kan få!

470 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page